Youtube Instagram Snapchat Whatsapp

Vervoer

Busreizen

Via onze partner Event Travel kun je het busvervoer regelen naar AIRFORCE Festival. Je kunt opstappen vanuit meer dan 190 plaatsen in heel Nederland.

Busreizen internationaal

Woon je in het buitenland en wil je feesten op AIRFORCE Festival? Er gaan vanuit verschillende landen bussen:

Eigen touringcar

Organiseer je zelf een busreis? Meld je dan eenvoudig aan via ons contactformulier. Vertel ons het volgende: je busmaatschappij, aantal personen, aantal touringcars, verwachte aankomsttijd en of de bus tijdens het event blijft staan.

Je ontvangt dan ongeveer 3 dagen voor het evenement per e-mail alle informatie die je nodig hebt om bij het evenement te komen en eventueel te parkeren.

Fiets

Kom je met de fiets of brommer naar het evenement? Maak dan gebruik van de fietsenstalling. Deze is gratis, maar niet bewaakt. De stalling is gelegen nabij de entree en via bewegwijzering duidelijk aangegeven. Fietsen en brommers die toegangspaden of calamiteitenroutes blokkeren worden verwijderd.

Kiss & Ride

Word je weggebracht en/of opgehaald? Maak dan gebruik van de “Kiss & Ride” locatie. Deze wordt duidelijk aangegeven met borden en is goed bereikbaar voor zowel bezoekers als chauffeurs. De politie handhaaft de parkeer- en stopverboden zeer streng.

Parkeertickets

Geen zin in lange wachttijden tijdens het parkeren? Bestel dan vooraf je parkeerkaart. Je heb dan een snellere doorloop en je krijgt de last-minute verkeersinformatie per mail.
Op locatie is het ook nog mogelijk parkeertickets aan te schaffen: €15,- voor de zaterdag of €20,- voor het hele weekend (campingbezoekers).

Pendelbus

Vanaf NS-station Enschede vertrekken de eerste pendelbussen zaterdag om 11.00 uur naar het festivalterrein. Deze blijven gedurende het hele evenement heen en weer rijden.

Tarief
Voorkom wachttijden bij de pendelbussen en schaf je pendelbusticket in de voorverkoop aan. Bij de pendelbushalte kosten de tickets € 10,-. Dit ticket = een retourticket. Enkeltjes zijn helaas niet mogelijk.

Terugreis
Houd voor de terugreis rekening met een (korte) wachttijd bij de pendelbushalte. Houd tevens rekening met extra reistijd voor het halen van je spullen uit kluisjes en de looproute naar de pendelbushalte. De laatste pendelbus vertrekt om 00.30 uur vanaf het festivalterrein. Houd rekening met de laatste trein- en bustijden.

Camping
Kom je kamperen en wil je eerder aankomen en/of later vertrekken? Check dan de speciale Camping-FAQ > “Hoe kom ik op de camping?

Routebeschrijving

Als je AIRFORCE Festival als bestemming in je navigatiesysteem in wilt voeren is het adres Oldenzaalsestraat 1042 in Enschede.
Zet je navigatiesysteem uit zodra je de gele verkeersborden met AIRFORCE Festival erop ziet. Vanwege AIRFORCE Festival zijn de gangbare wegen afgesloten en de gele borden wijzen je de snelste weg richting het festivalterrein.

De politie treedt streng op tegen verkeerd parkeren. Voorkom een boete en volg netjes de instructies op.

Vanaf Almelo en Hengelo

 • Volg de A1 richting Oldenzaal;
 • Neem op de A1 afslag Oldenzaal-Zuid (33);
 • Volg de Oldenzaalsestraat (N733);
 • Vanaf hier de borden volgen naar de parkeerplaats van AIRFORCE Festival.

Vanuit Duitsland (Gronau, Glanerbrug, Ahaus)

 • Volg de Gronausestraat en Euregioweg naar de Klein Boekelerveldweg;
 • Sla linksaf naar de Kleine Boekelerveldweg;
 • Volg de Noord Esmarkerrondweg naar de Oldenzaalsestraat (N733);
 • Vanaf hier de borden volgen naar de parkeerplaats van AIRFORCE Festival.

Vanuit Enschede

 • Volg de Oosterstraat;
 • Sla linksaf naar de Laaressingel;
 • Sla rechtsaf naar de Schouwinkstraat;
 • Sla vervolgens rechtsaf naar de Oldenzaalsestraatweg (N733);
 • Vanaf hier de borden volgen naar de parkeerplaats van AIRFORCE Festival.

Let op: Onderstaand kaartje wijst de Oldenzaalsestraat 1042 aan. VANAF hier staan namelijk borden die je leiden naar de parkeerplaats van AIRFORCE Festival.

Taxi

Als je met de taxi naar AIRFORCE Festival komt, zorg er dan voor dat de chauffeur de borden ‘Taxi’ volgt richting de taxistandplaats, die op loopafstand van het festivalterrein ligt. Als je het festivalterrein verlaat, staan er taxi’s bij de speciale taxi standplaats.

Trein

Vanaf NS-station Enschede Centraal worden pendelbussen ingezet. Zaterdag vanaf 11.00 uur rijden de eerste pendelbussen naar het evenemententerrein. Op het NS-station is duidelijk aangegeven waar de pendelbussen vertrekken.

Bekijk vooraf goed wanneer de laatste trein vertrekt en houd hier dus ook rekening mee.

Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media