Youtube Instagram Snapchat Whatsapp

Nieuws

Personalisatie

12 aug

Belangrijk: personalisatie van je tickets is verplicht. Na aankoop van de ticket(s) ontvang je een e-mail van Paylogic waarin naar de persoonlijke informatie, van elke vriend(in) die meegaat, wordt gevraagd. Na het doorlopen van dit proces worden de tickets naar jouw (de hoofdboeker) e-mail verstuurd. Je kunt je tickets personaliseren tot vrijdag 2 augustus 12:00 uur.

  • Houd je identiteitsbewijs klaar bij de ingang. Kopie is niet geldig!

Hoe kan ik een naamswijziging doorvoeren?
Mocht je plots iemand anders mee willen nemen of heb jij een ticket overgekocht van iemand die zijn/haar ticket al gepersonaliseerd heeft? Geen punt, er zijn er twee mogelijkheden:

Optie 1: Gebruik de Name Change Module van Paylogic  om de naam op je tickets te wijzigen. Houd er rekening mee dat voor het aanpassen €3,- per ticket in rekening wordt gebracht. Let op! De tool voor het overzetten van tickets sluit op vrijdag 2 augustus 2019 om 11.59 uur.

Optie 2: Gebruik SecureSwap (Ticketswap) om je tickets te verkopen en om tegelijk de naam te wijzigen. Verkochte tickets worden omgeruild voor een nieuw ticket die direct op naam van de nieuwe eigenaar staan. Het oude ticket, dat nog in bezit is van de verkoper, is daarmee automatisch ongeldig. Hierdoor is het 100% veilig om je tickets via dit platform te verkopen en te kopen.

Mocht je nog vragen hebben, stuur dan je vraag via ons contactformulier op de website of stuur een berichtje via onze Facebookpagina.

Terug naar het overzicht
Koop nu tickets! Bekijk de Line up Inschrijven Nieuwsbrief