Youtube Instagram Snapchat Whatsapp

Nieuws

Final info AIRFORCE Festival 2019

29 jul

Meer dan honderd artiesten, 6 area’s, duizenden soldaten en een militaire luchtmachtbasis als eindbestemming; deze zaterdag komt alles samen. Bereid je voor op de vierde editie van AIRFORCE Festival – Destined to Diverge, lees de laatste informatie hieronder.

LAATSTE INFO FESTIVAL
Timetable

Floorplan
plattegrond airforce festival 2019

Tickets
De reguliere tickets voor AIRFORCE Festival zijn nog steeds verkrijgbaar op via onze ticketpagina. Er zijn een beperkt aantal tickets beschikbaar aan de deur.

Is het mogelijk om tickets vanaf een mobiele telefoon te scannen?
Ja, het is mogelijk om tickets vanaf een mobiele telefoon te scannen. Houd er echter rekening mee dat de internetverbinding niet altijd stabiel is, daarom raden wij je aan om je ticket van tevoren op je mobiel te downloaden. Zorg er ook voor dat je scherm op maximale helderheid is ingesteld.

Roken is niet toegestaan ​​in alle indoor area’s
Op AIRFORCE Festival is het niet toegestaan om in de tenten te roken. Je begrip hiervoor en medewerking hieraan wordt enorm gewaardeerd, als organisatie kunnen we namelijk erg hoge boetes krijgen wanneer er wel in de tenten gerookt wordt. Let op: sigaretten worden niet verkocht op het event en zullen alleen op de camping beschikbaar zijn.

Minimum leeftijd
De minimumleeftijd voor AIRFORCE Festival is 18 jaar. Dit betekent dat je 18 jaar of ouder moet zijn op de dag van het evenement. Hierover zullen we geen uitzonderingen maken. Zorg ervoor dat je een geldige identiteitskaart bij je hebt. Geen ID betekent geen entree!

Lockers
Tijdens het evenement zijn er voldoende e-lockers beschikbaar. Sla de wachtrij over bij de kassa en koop je locker in de voorverkoop via onze ticketpagina.

Dresscode
Laat de soldaat in jou zien! Neem je legerkleding, gezichtsverf en je waterpistolen (max 20 cm) mee naar dit evenement en wordt een onderdeel van het leger van AIRFORCE Festival.

Official Anthem
Luister naar het officiële AIRFORCE Festival anthem van Killshot en Nolz:

Parkeerplaats
De Militaire Vliegbasis Twenthe bevindt zich aan de Vliegveldweg 345, 7524 PT Enschede. Bekijk onze reispagina voor een routebeschrijving en informatie over de parkeerplaats. We raden je aan je parkeerticket in de voorverkoop te kopen.

Wanneer je wordt afgezet of opgehaald door een vriend of taxi, volg dan de borden ‘Kiss & Ride’. Het is niet toegestaan om je in de buurt ergens anders te laten afzetten of ophalen.

Openbaar vervoer
Ga goed voorbereid op reis en gebruik de ‘NS Reisplanner’. Je kunt je reis plannen met de app ‘Reisplanner Xtra’ of de website www.ns.nl. We raden aan om je terugreis ook vast te plannen!

Shuttle bussen
Er is een pendeldienst tussen NS-station Enschede naar het festivalterrein. De eerste pendelbussen vertrekken om 11:00 uur vanuit Enschede en zij zullen tijdens het evenement heen en weer pendelen. Zorg dat je op tijd vertrekt als je de laatste trein op Enschede Centraal wilt halen! Voorkom wachttijden bij de pendelbussen en schaf je pendelbusticket in de voorverkoop aan. Bij de pendelbushalte kosten de tickets € 10,-. Dit ticket is een retourticket. Het kopen van een enkeltje is helaas niet mogelijk.

Houd voor de terugreis rekening met een (korte) wachttijd bij de pendelbushalte. Houd tevens rekening met extra reistijd voor het halen van je spullen uit kluisjes en de looproute naar de pendelbushalte. De laatste pendelbus vertrekt om 00.30 uur vanaf het festivalterrein. Hou dus rekening met de laatste trein- en bustijden.

Busreizen
Heb je je vervoer nog niet geregeld? Kijk op onze vervoerspagina voor een overzicht van onze buspartners en boek een comfortabele en georganiseerde busreis.

Organiseer je je eigen busreis?
Registreer je dan via onze contactpagina. Op deze manier ontvangt je alle belangrijke reisinformatie voor de buschauffeur. Je ontvangt ongeveer 3 dagen voor het evenement per e-mail alle informatie die je nodig hebt om de bus bij te wonen.

Geldautomaat
Tokens kunnen worden betaald met een bankpas, creditcard of contant. Er is geen pinautomaat op het terrein dus we adviseren je wat contant geld mee te nemen.

Zero tolerance
Het drugsbeleid op het AIRFORCE Festival is zero tolerance. Dit betekent dat alle soorten soft- en harddrugs niet zijn toegestaan.

Protect your ears
Je hebt maar één paar oren, dus wees er zuinig op! Zorg ervoor date je gehoorbescherming draagt en dat je niet te dichtbij de speakers gaat staan, dit kan permanente gehoorbeschadiging opleveren. Gehoorbescherming is te koop bij automaten op verschillende plekken op het terrein.

Merchandise
Tijdens het festival is er gloednieuwe merchandise van AIRFORCE Festival verkrijgbaar, hier kan je met cash of pin betalen.

Fotocamera’s / press
Met uitzondering van (semi-) professionele apparatuur, zijn (digitale) camera’s en / of videocamera toegestaan. Selfiesticks zijn alleen toegestaan ​​met een maximale lengte van 1 meter.

Websites / bedrijven die professionele opnames van het evenement willen maken, dienen dit van tevoren aan te vragen. Vergeet niet om het internet te spammen met je foto’s en video’s! Gebruik de hashtag #AIRFORCEFestival2019 en tag ons.

Gevonden voorwerpen
Tijdens en na AIRFORCE Festival verzamelen we alle gevonden items. Zaken zoals paspoorten, ID-kaarten en rijbewijzen die brengen we naar de politie. Voor andere dingen zoals telefoons, sleutels, enz. Verwijzen we naar de website verlorenofgevonden.nl. Het duurt ongeveer 2 dagen voordat de website alle gevonden items heeft verwerkt.

Contact
Voor vragen over het evenement, bezoek onze FAQ-pagina. Kun je het antwoord niet vinden?  Neem dan contact met ons op.

Contact form
Facebook.com/airforcefestival
WhatsApp: +316 825 90 703

Tot op AIRFORCE Festival 2019!

Terug naar het overzicht
Koop nu tickets! Bekijk de Line up Inschrijven Nieuwsbrief