Youtube Instagram Snapchat Whatsapp

Nieuws

Final info AIRFORCE Festival 2018

30 jul

Meer dan honderd artiesten, duizenden soldaten en een militaire luchtmachtbasis als eindbestemming; deze zaterdag komt alles samen. Ben je klaar voor AIRFORCE Festival? Bereid je voor op de derde editie van AIRFORCE Festival, lees de laatste informatie hieronder.

Lees hier de extra informatie over het warme weer! 

Download de officiele AIRFORCE Festival app

Timetable

Floorplan

Tickets
De reguliere tickets voor AIRFORCE Festival zijn nog steeds verkrijgbaar op via onze ticketpagina. Er zijn een beperkt aantal tickets beschikbaar aan de deur.

Is het mogelijk om tickets vanaf een mobiele telefoon te scannen?
Ja, het is mogelijk om tickets vanaf een mobiele telefoon te scannen. Houd er echter rekening mee dat de internetverbinding niet altijd stabiel is, daarom raden wij u aan om uw ticket van tevoren op uw mobiel te downloaden. Zorg er ook voor dat uw scherm op maximale helderheid is ingesteld.

Personalisatie
De personalisatie van alle tickets is verplicht. We vragen u vriendelijk om uw ID bij de ingang klaar te houden. Raadpleeg dit artikel voor meer informatie over personalisatie.

Roken is niet toegestaan ​​in alle indoor area’s
Roken is niet toegestaan ​​in alle indoor area’s op het AIRFORCE Festival. Als organisatie zullen we hoge boetes ontvangen als we deze regel overtreden, dus we stellen het erg op prijs dat jullie begrip en medewerking in deze kwestie hebben. Bij voorbaat bedankt! Let op: sigaretten worden niet verkocht tijdens het evenement!

Minimum leeftijd
De minimumleeftijd voor het AIRFORCE Festival is 18 jaar. Dit betekent dat je 18 jaar of ouder moet zijn op de dag van het evenement. Hierover zullen we geen uitzonderingen maken. Zorg ervoor dat je een geldige identiteitskaart bij je hebt. Geen ID betekent geen entree!

Lockers
Tijdens het evenement zijn er voldoende e-lockers beschikbaar. Sla de wachtrij over bij de kassa en koop je kluisje in de voorverkoop via onze ticketpagina.

Dresscode
Laat de soldaat in jou zien! We zouden graag een leger soldaten zien tijdens AIRFORCE Festival! Dus neem je legerkleding, gezichtsverf en je oorlogs waterpistooltjes mee naar dit evenement en word een onderdeel van het leger van AIRFORCE Festival.

Official Anthem

Parkeerplaats
De Militaire Vliegbasis Twenthe bevindt zich aan de Vliegveldweg 345, 7524 PT Enschede. Bekijk onze reispagina voor een routebeschrijving en informatie over de parkeerplaats. We raden u aan uw parkeerkaartjes in de voorverkoop te kopen. Dit is mogelijk tot vrijdag 23.00 uur.

Wanneer u wordt afgezet of opgehaald door een vriend of taxi, dient u de borden ‘Halen & Brengen’ te volgen. Er zijn geen andere mogelijkheden in het gebied om te laten brengen of worden opgehaald!

Openbaar vervoer
Wees goed voorbereid op je reis en gebruik de ‘NS Reisplanner’. Je kunt je reis plannen met de app ‘Reisplanner Xtra’ of de website www.ns.nl. We raden je aan om op hetzelfde moment je reis naar huis te plannen.

Shuttle bussen
Er is een pendeldienst tussen NS-station Enschede naar het festivalterrein. De eerste pendelbussen vertrekken om 11:00 uur vanuit Enschede en zij zullen tijdens het evenement heen en weer pendelen. Zorg dat je op tijd vertrekt als je de laatste trein op Enschede Centraal wilt halen! We raden je aan om je tickets in de voorverkoop te kopen. Een retour shuttle buskaartje kost € 8,75 (inclusief fee).

Busreizen
Heb je je vervoer nog niet geregeld? Kijk op onze vervoerspagina voor een overzicht van onze buspartners en boek een comfortabele en georganiseerde busreis.

Organiseer je je eigen busreis?
Registreer je dan via deze pagina. Op deze manier ontvangt u alle belangrijke reisinformatie voor de buschauffeur. Registreer het volgende: uw busmaatschappij, aantal personen, aantal coaches, verwachte aankomsttijd en of de bus tijdens het evenement zal blijven. Je ontvangt ongeveer 3 dagen voor het evenement per e-mail alle informatie die je nodig hebt om de bus bij te wonen.

Geldautomaat
Tokens kunnen worden betaald met een bankpas of contant. Zorg er wel voor dat je genoeg geld meeneemt, want er is geen geldautomaat op het terrein.

Zero tolerance
Het drugsbeleid op het AIRFORCE Festival is zero tolerance. Dit betekent dat alle soorten soft- en harddrugs niet zijn toegestaan.

Protect your ears
Je hebt maar één paar oren, dus wees voorzichtig met die oren. Zorg ervoor dat je gehoorbescherming draagt. Kom ook niet te dicht bij de luidsprekers, want achteraf kun je last krijgen van gehoorverlies. Oordopjes zijn verkrijgbaar bij de kiosken op het festival.

Merchandise
Tijdens het festival zijn er gloednieuwe merchandise en merchandise van het AIRFORCE Festival verkrijgbaar.

Fotocamera’s / press
Met uitzondering van (semi-) professionele apparatuur, zijn (digitale) camera’s en / of videocamera toegestaan. Selfiesticks zijn alleen toegestaan ​​met een maximale lengte van 1 meter.
Websites / bedrijven die professionele opnames van het evenement willen maken, moeten dit van tevoren aanvragen. Vergeet niet om het internet te spammen met je foto’s en video’s! Gebruik de hashtag #AIRFORCEFestival2018 en tag ons.

Gevonden voorwerpen
Tijdens en na AIRFORCE Festival verzamelen we alle gevonden items. Zaken zoals paspoorten, ID-kaarten en rijbewijzen die brengen we naar de politie. Voor andere dingen zoals telefoons, sleutels, enz. Verwijzen we naar de website “Lost and Found“. Het duurt ongeveer 3 dagen voordat de website alle gevonden items heeft verwerkt.

Contact
Voor vragen over het evenement, bezoek onze FAQ-pagina. Kun je het antwoord niet vinden?

Contact form
Facebook.com/airforcefestival
WhatsApp: +316 825 90 703

See you at AIRFORCE Festival 2018

Terug naar het overzicht
Koop nu tickets! Zet in je Facebook agenda Inschrijven Nieuwsbrief
Foto’s AIRFORCE Festival 2018 – Unified Demolition online

Foto’s AIRFORCE Festival 2018 – Unified Demolition online

Lees meer