Youtube Instagram Snapchat Whatsapp

Nieuws

Extra briefing: bereid je voor op het zomerweer!

02 aug

YES, het is bijna zover: AIRFORCE Festival 2018! En aangezien moeder natuur nog niet uitgestookt is, is het tijd om je voor te bereiden op een warme, héle zomerse dag. Als je onverwoestbaar bent kun je dit artikel overslaan – zo niet, dan raden we je toch aan om alles even aandachtig door te nemen. Dan kun jij zaterdag maximaal voorbereid aan de missie beginnen. UNIFIED DEMOLITION!

Zoek dekking

We get you, feesten én bruin worden… Beter wordt het niet. Toch raden we je aan niet al te overmoedig te zijn. Zoek af en toe een schaduwplek op, deze zijn extra gecreëerd op het terrein. Er zijn twee outdoor areas en vier indoor areas op het terrein.

Indoor areas?! HEET man!

Op het AIRFORCE terrein zijn er vier indoor areas: de Hellfire, Killzone, G-Force en Black Box. Heet? Zeker niet! Militaire bunkers zijn wel opgewassen tegen wat hitte. Daarnaast worden ze extra gekoeld met grote ventilatoren. Double win!

Uniform

Voor deze missie is een zomer-uniform toegestaan. Kleed je luchtig, maar neem wat warms mee voor de terugweg. Het event eindigt om 00:00u, dus dan kan het wat afgekoeld zijn.

Op het event worden verschillende (AIRFORCE Festival) caps en waaiers verkocht. Eigen waaiers meenemen mag, mits er geen metaal in zit.

Ingerukt, SMEREN!

Het is toegestaan om (ongeopende) zonnebrandcrème mee te nemen naar het evenement. Geen zin om dat mee te sjouwen of laat je je liever insmeren? Op het terrein is gratis zonnebrandcrème verkrijgbaar bij de KWF insmeerbar en de EHBO.

Water

Het antwoord is ja! Op het terrein wordt voldoende gratis drinkwater aangeboden. Zorg dat je voldoende drinkt, maar ook niet teveel. 1 à 2 glazen per uur is genoeg.

Eten

Op een warme dag verlies je een hoop vocht én zout, dus zorg dat je dat ook op peil houdt. Op het terrein zijn verschillende foodstands aanwezig waar je zout eten kunt krijgen. Verder hebben we extra veel waterijs ingekocht: Raketjes, Festini-ijsjes en Calippo’s Green. Een goede manier om af te koelen (of vrienden te maken).

Stay fresh!

Geen zin om in de zweetlucht van een ander te staan? Geef het goede voorbeeld! Op het terrein is een freshpoint te vinden waar je je op kunt frissen. Wedden dat iedereen straks net als jij wil ruiken?

Het is ook toegestaan om deorollers mee te nemen naar het event. Spuitbussen zijn helaas niet toegestaan.

3, 2, 1… Shoot!

Op een militair vliegveld mag je natuurlijk iets meenemen om mee te schieten. Om het gezellig te houden beperken we dat wel tot (kleine) waterpistolen. Deze mogen leeg mee naar binnen en kunnen op het terrein gevuld worden.

Extra verkoelingsplek: de Warzone!

Strijdlustig? Een vriend(in) die nog wat tegoed heeft van je? Kom naar de WARZONE en leef je uit! In dit apart ingerichte gebied vind je een toren met sproeiers voor verkoeling, een waterpunt om je waterpistolen en waterballonnen te vullen én natuurlijk genoeg ruimte om de strijd aan te gaan. Let’s GO!

Vuurwerk

Vanwege de droogte van het terrein zijn we genoodzaakt om maatregelen nemen voor jouw veiligheid. Jammer genoeg betekent dit dat er geen vuurwerk/eindshow zal zijn. We hebben alles geprobeerd om dit door te kunnen laten gaan, maar de definitieve beslissing ligt buiten onze macht. Hoe dan ook gaan we er samen met jullie een dikke editie van maken!

Sigaretten

Sigaretten kunnen brand veroorzaken op het terrein wanneer je hier niet zorgvuldig mee omgaat. Natuurlijk nemen we de nodige maatregelen, maar wees alert. Bescherm jezelf en je omgeving en gooi geen sigaretten weg op niet-geasfalteerde of niet-bestrate plekken.

Hou er rekening mee dat er in indoor areas niet gerookt mag worden. Als organisatie ontvangen we hoge boetes wanneer deze policy overtreden wordt. Je medewerking en begrip hiervoor wordt dan ook zeer gewaardeerd. Let op: er worden geen sigaretten verkocht op het terrein.

Check hier de ‘algemene laatste informatie’

Terug naar het overzicht
Koop nu tickets! Zet in je Facebook agenda Inschrijven Nieuwsbrief
Foto’s AIRFORCE Festival 2018 – Unified Demolition online

Foto’s AIRFORCE Festival 2018 – Unified Demolition online

Lees meer